GeneticsLab

GeneticsLab

GeneticsLab és una app fantàstica per a estudiants de biologia, genètica o d'altres ciències naturals. Automatizau els processos més elementals relacionats amb el codi genètic: seqüències complementàries, transcripció d'ADN a ARN i traducció proteica. Estalviau-vos els càlculs manuals. I sí, perquè aprendre visualment és encara millor, ara podeu experimentar amb magnífics models en 3D de les vostres seqüències.

Obteniu-la a l'App Store
Espai de feina

Espai de feina

Treballau amb seqüències d'ADN i ARN. Editau, imprimiu i compartiu-les de forma fàcil. Començau a escriure per obtenir resultats immediats.

Millor amb un model 3D

Millor amb un model 3D

Activau el botó de la molècula al cantó inferior dret i GeneticsLab generarà un model 3D de l'estructura helicoïdal de la vostra seqüència d'ADN o ARN.

Trobau y corregiu errors

Trobau y corregiu errors

Aplicau un format consistent a les seqüències i corregiu errors freqüents com ara els símbols invàlids o l'ús d'U en mode ADN o de T en mode ARN.

Estadístiques

Estadístiques

Determinau la proporció de cada base a la seqüència, tant en valor absolut com en percentatge. Heu de menester el recompte d'aminoàcids? Hi és.

Experimentau

Experimentau

Hi ha molt més enllà de generar un model 3D. Girau, ampliau i entrau-hi per descobrir cada detall. Fins i tot podeu canviar-ne l'esquema de colors.

A la vostra manera

A la vostra manera

Configurau l'espaiat, la nomenclatura, el codi genètic, el suport per caracters especials i fins i tot els vostres colors preferits per a la vista 3D.

Compatibilitat

Requereix l'iOS 12 o posterior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod Touch.
Disponible en català, anglès, francès, italià, alemany, japonès i castellà

Obteniu-la a l'App Store