Taxonomist

Taxonomist

Taxonomist és la millor forma de descobrir la taxonomia. Apren més sobre l'origen de les espècies i les seves relacions d'una forma senzilla i visual. Aquesta app cuidadosament dissenyada és un complement perfecte per a estudiants de biologia i ciències naturals. Prova-la i fes-me saber que en penses.
Au idò! Converteix-te en un taxonomista!

Gratis a l'App Store
Cerca i troba

Cerca i aprèn

Simplement escriu el nóm comú o científic d'un taxó i Taxonomist et mostrarà la informació corresponent des de la base de dades Taxonomy de l'NCBI.

Navega

Navega

Fes tap sobre qualsevol taxó dins la vista de llinatge per coneixer-ne més informació sense perdre la referència de la teva cerca actual. Senzill, ràpid i il·limitat.

Personaliza

Personalitza

Vols ocultar el nom dels taxons? O tal vegada els taxons sense nom? Cap problema, accedeix a les preferències de l'aplicació i adapta la interfície a les teves necessitats.

Obert i lliure. Ciència per i per a tothom

Taxonomist està desenvolupada amb les tecnologies més modernes (com Swift 3) i fa servir moltes de les característiques d'accesibilitat de l'iOS, incloent la navegació amb VoiceOver i Dynamic Type, amb l'objectiu que qualsevol que ho desitgi pugui fer-la servir. Seguint la mateixa filosofia, també he fet públic el projecte de traducció de Taxonomist, així que si trobes una errada o t'agradaria participar traduint l'app a una altra llengua, pots fer-ho a través de POEditor.

A més, TaxonomyKit, la llibrería de codi obert que mou Taxonomist, també està disponible de forma pública a GitHub, així que fes-li una cop d'ull si has tengut qualque idea i t'agradaria contribuir o fer-la servir en un altre projecte educatiu i/o científic!


Compatibilitat

Requereix l'iOS 9.3 o superior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod Touch.
Disponible en català, anglès, francès, italià, suec i castellà

Gratis a l'App Store